Denne side indeholder reklamelinks og annoncer

Værd at vide om asbestsanering

Der er flere ting der er værd at vide om asbestsanering, da asbest er et farligt og sundhedsskadeligt materiale. Derfor er der det vigtigt med en korrekt asbestsanering, og at asbesten bliver håndteret på lovlig vis.

Der gælder nemlig krav og regler til arbejdet med asbest og asbestsanering. Dette for at øge sikkerheden ved arbejdet med asbest, og sørge for at der ikke slipper asbest ud i atmosfæren, og i kontakt med mennesker.

I dag bruger man ikke asbest ved nye byggeopgaver, da asbest simpelthen er for farligt og skadeligt et materiale. Man brugte dog asbest før i tiden, og der er derfor stadig bygningsværker og andet, som i dag vil indeholde asbest.

Når der skal arbejdes på sådanne opgaver med asbest, er det altså vigtigt at overholde de krav og regler der er til asbestsanering, og at man sørge for at håndtere asbesten på korrekt og ordentlig vis.

Hvor er der ofte asbest

Det vil ofte være i ældre huse at asbest er brugt som byggemateriale, både i gulve, vægge, loft og tag, samt ved ventilationskanaler og rør til vandforsyning og kloak. Har du derfor et hus eller bygning af ældre årgang, bør du undersøge om der er brugt asbest under opbygningen af huset eller bygningen.

Det vil du ofte kunne finde i husets tegninger eller byggeplaner, men kan du ikke få svaret herigennem, bør du kontakte en fagmand, der kan afgøre spørgsmålet for dig. På den måde kan du vide dig helt sikker på, hvorvidt der er asbest i dit hus eller ej.

Har du et ældre tag med eternit, så er der god sandsynlighed for, at dit tag vil indeholde asbest. Dette er næsten garanteret hvis dit eternittag, er bygget før 1984. Er dit eternittag bygget mellem 1984-88, er der mulighed for at der er asbest i dit eternittag. Er dit eternittag fra efter 1988, så vil dit eternittag ikke indeholde asbest.

Har du ikke viden om hvor gammelt dit tag er, og får du ikke svaret ved at kigge i tegninger eller byggeplanerne, så kan du tjekke dit tags tagplader. På tagpladerne kan der være tal, der kan afsløre hvorvidt, at dit tag indeholder asbest eller ej.

Indeholder dit tag, eller andre dele af dit hus såsom vægge, gulve og loft asbest, er det nødvendigt med asbestsanering. Du bør overlade asbestsanering til professionelle, som kan håndtere og udføre en korrekt asbestsanering.

Vi anbefaler P. Olesen til din asbestsanering

Skal du have hjælp til asbestsanering anbefaler vi asbestsanering hos P. Olesen, der er et dygtigt, erfarent og professionelt firma, der tilbyder asbestsanering, samt en masse andre opgaver med sanering og nedbrydning af bygningsværker og lignende. Få hjælp til asbestsanering på https://p-olesen.dk/c/ydelser/asbestsanering.

P. Olesen tilbyder mange års erfaring med håndtering af asbest og asbestsanering, så du kan være helt sikker på, at din asbestsanering bliver håndteret korrekt, og efter gældende regler og krav på området.

Dertil får du også hjælp til miljø- og PCB-sanering, samt generel nedbrydning af bygningsværker og lignende. Hvad enten din opgave, lille eller stor, så finder du den hjælp du skal bruge hos P. Olesen.

Rul til toppen