Denne side indeholder reklamelinks og annoncer

Nyt tag i Rødovre

Skal du have lavet nyt tag i 2022? Hyr en god håndværker til jobbet!

Skal du have lavet nyt tag? Så skal du have hyret en håndværker, som kan klare jobbet for dig. Et nyt tag på dit hus i Rødovre og omegn er et ret stort projekt, som kan tage længere tid, og derfor er det smart at hyre en professionel.

💡FÅ ALTID FLERE TILBUD PÅ NYT TAG I Rødovre Der kan nemt være rigtig stor forskel på priserne for nyt tag i Rødovre. Derfor er det vigtigt at du ikke blot går det med første og ”bedste” firma – du bør altid få flere tilbud, fra forskellige firmaer.
Med 3byggetilbud.dk klares dette, nemt, hurtig og simpelt – og det er helt gratis og uforpligtende for dig. De 1-2 minutter du bruger på at lade dem indhente 3 tilbud på nyt tag i Rødovre og omegn er virkelig godt givet ud. De har mange års erfaring med at matche folk som dig og mig op med dygtige danske håndværkere, som kan sørge for nyt tag i Rødovre og omegn til en god pris. Med 3byggetilbud.dk er du desuden altid sikret:
 • Altid gratis og helt uforpligtende tilbud
 • Nøje udvalgte håndværkere, som er godkendt af 3byggetilbud.dk
 • Skarpe priser, fordi alle håndværkerne ved at du får flere tilbud, så de giver deres bedste pris
 • Entreprisegaranti på det udførte arbejde

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Er det dyrt at få nyt tag?

Et nyt tag i Rødovre er uden tvivl en af de dyreste renovationer, du kan lave på dit hus. Det er fordi, taget skal kunne holde til meget i henhold til eksempelvis voldsomt vejr. Man vil jo gerne have, at det kan holde til alt og nødigt have, at det blæser af. Derfor skal et nyt tag i Rødovre være i orden. Prisen beregnes alt efter:

 • Hvor stort dit hus er
 • Om huset står som en rektangel eller i vinkel
 • Hvilken hældning taget skal have
  • 12-34o eller 35-50o
 • Hvor gammelt dit nuværende tag er
 • Hvilket materiale taget skal bygges med
  • Tegl
  • Decra
  • Beton
  • Skifer
  • Tagpap

Som du kan se, er der mange faktorer, der spiller ind, i forhold til prisen på nyt tag i Rødovre. Prisen kan derfor variere meget, men mellem 100.000-300.000 kr. skal du nok regne med at give for et nyt tag i Rødovre. Dette inkluderer så både materialer og arbejdet til den professionelle taglægger.

Det er dog en større investering at få lagt nyt tag i Rødovre, men det kan også være en nødvendig investering, især hvis dit nuværende tag er ret gammelt. Der er kommet nye skærpede krav til tagbyggeri i forhold til for bare 20 år siden, hvorfor det også er væsentligt dyrere, end det plejede at være at få lavet nyt tag.

Nyt tag i Rødovre

Hvorfor er det vigtigt at hyre en professionel til at lægge nyt tag på dit hus i Rødovre?

Der er mange ting, man skal være obs på, når man skal have lagt nyt tag i Rødovre. Så medmindre du selv er uddannet inden for faget, er det anbefalet at hyre professionelle udefra. De nye krav, som er blevet udformet siden Decemberorkanen Adam i 1999, gør desuden, at det er meget vigtigt at hyre en professionel til at udføre arbejdet. Det er nemlig vigtigt, at et nyt tag kan beskytte dig og dit hjem ordentligt, samt at indeklimaet gøres så optimalt som muligt.

Hvis taget ikke lægges ordentligt, kan det medføre fugt og vand, som i værste tilfælde medfører skimmelsvamp og vandskader. Og dette kan blive en rigtig dyr omgang samt være farligt for dig og din familie. Derfor er det meget vigtigt, at du får en professionel til at lægge nyt tag på dit hus i Rødovre.

Nyt tag i Rødovre

Hvad hører med i prisen for lægning af nyt tag?

Der er selvfølgelig mange ting, der skal til, for at lægge et nyt tag i Rødovre. Og derfor er det også rart at få et overblik over de ting, der kan høre med. Alle tage er selvfølgelig forskellige, og derfor er dette ikke en fuldstændig skræddersyet liste:

 • Demontering og bortkørsel af nuværende tag
 • Montering af undertag, tryklister, T1 taglægter, vindskeder, tagrende og nedløb
 • Montering af valgte tagmateriale samt eksempelvis udluftningshætter
 • Levering af materialer
 • Arbejdsløn til håndværker samt pris for stillads

Der er derfor mange ting, som kan høre med i prisen, når du skal have lagt nyt tag i Rødovre, og håndværkeren vil formentlig også give dig en fuld oversigt over, hvad der hører med. Men nu har du i hvert fald en idé om, hvad et nyt tag indebærer.  

Få tilsendt 3 uforpligtende tilbud, fra lokale håndværkere

Nyt tag i Rødovre

Hvordan kan du udsætte tagskifte?

Det er som nævnt en dyr omgang at få skiftet tag, og du kan altså med fordel også udsætte dette ved at få lavet et tagtjek. Dette skal udføres inden tagskifte uanset hvad, men det kan være, at de under tagtjekket finder ud af, at der er tiltag, der kan gøres, sådan at tagskiftet kan udsættes lidt.

Et tagtjek indebærer, at en fagmand gennemgår taget indvendigt og udvendigt. Heraf vurderes tagets tilstand, hvoraf fagmanden kan vurdere, om en tagrenovering rentabelt, eller om taget eller tagkonstruktionen er så slidt, at taget skal udskiftes. Hvis en tagrenovering kan svare sig til at starte med, vil dette formentligt indebærer:

 • Opspænding af tagplader
 • Udskiftning af tagplader eller beskadigede tegl
 • Udskiftning af beskadigede dele af eksempelvis undertaget
 • Efterisolering
 • Udskiftning af belægning
 • Tagrensning som kan fjerne eventuel algevækst
 • Imprægnering
 • Maling

Der er mange tiltag, der kan altså kan udføres, inden et tagskifte er nødvendigt. Men kun hvis fagmanden under tagtjekket vurderer dette. Hvis han vurderer, at taget skal udskiftes, er en tagrenovering ikke rentabel nok, og så er det nødt til at blive gjort.

Et tagtjek er desuden rigtig godt at få gjort årligt, så du altid er opdateret på tagets tilstand, og du dermed ved, hvor sikkert det er for dig og din familie. Dette kan også gøre, at du opfanger skader i tide og på den måde kan spare lidt på pengepungen, fordi skaden formentligt kan nå at blive fikset, før det er for sent. Men dette kræver et tagtjek først, og dette kan du nemt og hurtigt finde en fagmand til at gøre. Du kan nemlig gøre brug af 3byggetilbud.dk til at indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på en fagmand til at udføre tagtjek og desuden professionelle til at lægge nyt tag på dit hus i Rødovre.  

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Nyt tag i Rødovre

Se nogle lokaler virksomheder i lokalområdet og få flere tilbud

Snedkeri & Design v/Thomas Asger Nilsson
Tørringvej 5 – 2610 Rødovre

DKJ Byg
C/O Enas ibrahim mahmoud hassan, Hvidovrevej 15C – 1. th – 2610 Rødovre

Søernes tømrer og snedker v/Sean Daniel Lilja Gannon
tæbyvej 28 – 2610 Rødovre

Sonne 8 Clifforth Ap8
Rødager Alle 41 – 2610 Rødovre

Keradan ApS
Viemosebro 5 – 2610 Rødovre

PNP-BYG A/S
Glerupvej 7 – 2610 Rødovre

HAAEMANS ApS
Rødovrevej 155 – 1. – 2610 Rødovre

HRKBYG ApS
C/O Alvent, Glerupvej 2 – 2610 Rødovre

Tømrermester Allan Leholk ApS
Ejbyvej 195B – 2610 Rødovre

Andersens Tømrer/Maler firma
Ulkær 40 – 2. tv – 2610 Rødovre

A/S JULIUS NIELSEN & SØN
Markstykkevej 16 – 2610 Rødovre

Tømrer- og Snedkermester Martin Friis ApS
C/O Martin Friis, Sindalvej 8 – 2610 Rødovre

TK-Byg
Mollerupvej 6 – 2610 Rødovre

MB BYG v/ Michael Bolsmand
Låsbyvej 15 – 2610 Rødovre

Søren Hertz ApS
Egegårdsvej 5 – 2610 Rødovre

 

Denne liste er baseret på branchekoden for tømrer firmaer i Rødovre

Nyt tag i Rødovre

Hvad er 3byggetilbud.dk for noget?

3byggetilbud.dk er et firma, som har eksisteret siden år 2000 med afdelinger i både København og Aarhus. De ansatte i afdelingernes primære opgave er, at overdrage bygge- og renoveringsopgaver til diverse håndværkere i hele Danmark, der matcher din opgavebeskrivelse. Håndværkere i dette tilfælde omfatter både anlægsgartnere, murermestre, tømrere, osv. 3byggetilbud.dk har samarbejde med mere end 1600 virksomheder over hele Danmark og dækker derfor hele landet.

Forstå 3byggetilbud’s koncept på 1 minut – med videoen herunder

Hvordan fungerer 3byggetilbud.dks service?

3byggetilbud.dk er et website, hvor du kan sende din opgavebeskrivelse ind på et byggeprojekt, hvorefter de sender dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på en håndværker, der kan hjælpe dig med din opgave. Deres service er helt gratis, og du er altså ikke forpligtet til at takke ja til en af de tre tilbud, bare fordi du benytter dig af deres service. Når du så søger efter en fagmand i Rødovre og beskriver din opgave præcist, vil de kunne finde 3 gode match til dig, som har budt på din opgave.

Det vil sige, at din opgave er blevet sendt i udbud til mange forskellige fagmænd på området i Rødovre og omegn, som efterfølgende byder på din opgave. De byder på opgaven ved eksempelvis at reducere deres priser, fordi de godt ved, at der er konkurrence om opgaven. Derfor er du også sikret den bedste pris, hvilket er i din bedste interesse. Hvis de ikke har den billigste og dermed bedste pris, ved de, er der er større sandsynlighed for, at du vælger en anden fagmand til at udføre din opgave.

Derfor er du også garanteret den bedste pris, fordi de selvfølgelig gerne vil have din opgave og være bedre end deres konkurrenter, fordi: Flere kunder betyder mere omtale, som betyder flere kunder. Det er i sidste ende derfor også til fordel for dem selv at reducere deres priser. Du er derimod ikke sikret den billigste pris, når du Googler dig frem til en fagmand, da de ikke nødvendigvis vil sætte deres priser ned, netop fordi de ikke regner med at få konkurrence. En privat kontaktet fagmand er derfor ikke nødvendigvis fordelagtigt for dig og din pengepung.

Fagmanden, som byder på din opgave, har tiden og økonomien til at reducere priserne, hvorfor det altså er super smart at indhente dine 3 gratis tilbud på en fagmand i Rødovre og omegn via 3byggetilbud.dk. Håndværkerne, som er tilknyttet 3byggetilbud.dk, er dygtige og professionelle og desuden udvalgt af firmaet til at påtage sig din opgave, fordi de mener, at de er et godt match for dig. Når du har modtaget dine 3 tilbud er du ikke forpligtet til at sige ja, da deres service jo er uforpligtende. Firmaet tjener ikke deres penge via kunderne, men i stedet via håndværkerne, som har fast medlemskab hos dem. Som du altså kan læse i dette afsnit er der mange fordele ved at benytte sig af 3byggetilbud.dk. Det er utrolig nemt også! Det eneste du skal gøre, for at indhente dine 3 tilbud, er:

 1. At sende din opgavebeskrivelse ind og (eventuelt) vedhæfte billeder
 2. At indtaste dine kontaktoplysninger
 3. At sende opgaven afsted!

Servicen er altså meget fordelagtig at bruge til at få lavet nyt tag i Rødovre. Det er:

 • Nemt, simpelt og hurtigt
 • 100% gratis
 • Uforpligtende

Når du så har modtaget dine tilbud på et nyt tag i Rødovre, skal du enten takke ja til et tilbud eller takke nej til dem alle. Der kan være mange grunde til ikke at benytte sig af et af tilbuddene, og det får du overhovedet ikke smæk for. Hvis du så ender med at takke ja til et tilbud, har fagmanden 90 dage til at påbegynde opgaven, og hvis det ikke er gjort inden da, vil du kunne modtage erstatning fra 3byggetilbud.dk i form af deres entreprisegaranti. Entreprisegarantien dækker op til 35.000 kr. for privat udført arbejde og op til 100.000 kr. for forenings- og erhvervsarbejde. Hvis fagmanden så ikke udfører et tilfredsstillende arbejde, er du dækket af entreprisegarantien, som du kan benytte til at lave fejlene om.

Disse fejl kan være alt fra for sen opstart, som kan forsinke andre projekter, eller et utilfredsstillende resultat af arbejdet. Det kan dog være en længere proces, da 3byggetilbud.dk anbefaler, at du først går i dialog med håndværkeren, kontakter klagenævn, osv. Men når alt det er på plads, og du indsender din opgave ind til 3byggetilbud.dk, får du udbetalt entreprisegarantien inden for 12 timer. Du vil dog formentligt ikke få brug for garantien, da det er dygtige og professionelle fagmænd, 3byggetilbud.dk har tilknyttet. Så du kan snildt indhente dine 3 tilbud allerede i dag!

 Hent mine 3 gratis tilbud i dag

Nyt tag i Rødovre

Når du har modtaget dine 3 tilbud på en fagmand til at lægge nyt tag i Rødovre, hvad så?

Når du har modtaget dine 3 tilbud på en professionel fagmand i Rødovre til at udføre din opgave, skal du vælge, hvilken en af de tre, du vil hyre. Det kan med god grund være svært, for man vil selvfølgelig gerne vælge den rigtige.

TJEK ALTID DETTE INDEN VALG AF HÅNDVÆRKERNogle af de tilbud du vil modtage, efter du har indsendt din opgave, vil med stor sandsynlighed læne sig op ad hinanden, fordi at de konkurrerer om din opgave. Derfor er der et par ting, du kan undersøge, inden du vælger fagmanden, som skal lægge nyt tag for dig i Rødovre.
Du kan undersøge:
 • Om de har fået gode anmeldelser
 • Hvor meget erfaring de har
 • Hvordan deres priser adskiller sig
 • Entreprisegaranti på det udførte arbejde

Indsend min opgave

Tre overordnede ting som kan gøre hele forskellen i henhold til dit valg af fagmand. Selvom det også kan være godt at følge sin mavefornemmelse, er det også smart at få nogle fakta på bordet. Gode anmeldelser er vigtig, da det er andre kunders beretninger om deres arbejde. Dette skal selvfølgelig tages med et gran salt, da der findes trolls på internettet, som godt kan lide at lave sjov med andre, inklusive at skrive dårlige anmeldelser om firmaer, selvom de aldrig har benyttet sig af deres services.

Mund-til-mund beretninger er derfor helt klart at foretrække, men hvis du ikke kender nogen, som har brugt firmaet, er Trustpilot-anmeldelser også fine, fordi de er lettere tilgængelige og stadig kan give en indsigt i firmaet – bare husk at være kritisk. Hvor meget erfaring et firma og deres medarbejdere har, kan man som regel læse på deres hjemmeside. Det skal dog ikke være den eneste faktor, du kigger efter, da den går hånd i hånd med anmeldelser også. En håndværker kan godt være ny udlært og stadig utrolig dygtig.

Det er derfor bare godt at have in mente. I relation til prisen vil tilbuddene som nævnt nok ligge ret tæt op ad hinanden, hvorfor det er smart at anse prisen i samspil med de andre faktorer. En halvtredser i timen kan gøre en verden til forskel, men hvis vedkommende har dårlige anmeldelser er det ikke meget værd.

Så sørg for at få tjekket op på disse ting, inden du går ind og accepterer et tilbud! Som nævnt i dette afsnit er der nogle ret vigtige ting, du kan tage højde for, inden du vælger en fagmand til at lægge nyt tag i Rødovre for dig. Disse ting kan være gode at overveje, inden du vælger at acceptere et tilbud. Indsend din opgave allerede i dag og modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud fra 3byggetilbud.dk om 3-5 arbejdsdage til et nyt tag i Rødovre. God jagt!

Vi kan hjælpe med nyt tag i mange byer, nedenfor er nogle tilfældige eksempler


Rul til toppen